Π.Α.Ε. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΕΟ CAN MASTER
ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ/METAL SHREDDERS
ΠΟΛΥΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ WAGNER
ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ SEDA
"ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" - ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ - ΠΡΕΣΣΟΨΑΛΙΔΑ - ΠΡΕΣΣΕΣ
ΚΟΣΚΙΝΑ/SCREENS
ΕΡΓΑΛΕΙΑ SEDA

 

Φεβρουάριος 2009    Νέα Εργαλεία SEDA

ΤοAirbagMaster“,είναι συσκευή ενεργοποίησης των αερόσακων η οποία υποστηρίζεται από όλα τα μέλη της ACEA (ΕυρωπαϊκήΈνωσηΚατασκευαστώνΑυτοκινήτων). ΤοAirbagMaster σχεδιάστηκε ειδικά για την ασφαλή και προγραμματισμένη ενεργοποίηση των αερόσακων όλων των πυροτεχνικών συσκευών που περιέχονται στα αυτοκίνητα. Αποτρέπει μη ενεργοποιημένες συσκευές από το να εισέλθουν στο shredder. Δεν χρειάζεται η χρονοβόρα αφαίρεση των εν λόγω συσκευών με το χέρι.Μερικοί αερόσακοι ενεργοποιούνται σε δύο φάσεις αλλά πολύ δύσκολα ανιχνεύεται αυτό με γυμνό μάτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις το AirBagMaster είναι απαραίτητο.

 Λεπτομέρειες

ΚΟΦΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ /  CATALYTE CUTTER

Ο φορητός υδραυλικός κόφτης καταλύτη  της SEDA είναι η ιδανική λύση για τη γρήγορη και ασφαλή απομάκρυνση των καταλυτών, καλωδίων καθώς και άλλων εξαρτημάτων. Ο κόφτης καταλύτη αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο επικερδή εργαλεία  στο σκράπ αυτοκινήτων. Με τη χρήση του κόφτη , σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων  άλλων  κοπτικών εργαλείων, επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Drillmatic

 

Το SEDA-DrillMatic έχει θέσει νέες σταθερές στο χώρο της απορρύπανσης αμορτισέρ.Το πρωτοποριακό σύστημα προσαρμογής, ενώνει το διατρητικό με το αμορτισέρ με μόνο ένα σύντομο «άγγιγμα». Σχεδιασμένο για εύκολη χρήση, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.Η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία διάτρησης και εκκένωσης υγρών εκτελείται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Ο σταθμός ορμής προσφέρει την απαραίτητη πίεση αναρρόφησης γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να ασχοληθεί με άλλες εργασίες.Μόλις ολοκληρωθεί η εκκένωση, η διατρητική μηχανή αποσυνδέεται

 Λεπτομέρειες

Πρωτοποριακό σύστημα προσαρμογής
Διάφορες λαβές (ανάλογα με το μέγεθος του  αμορτισέρ)              
Ισχυρός σταθμός ορμής
Αυτόματη διάτρηση και αναρρόφηση
Εύκολη χρήση
Ασφαλές και σίγουρο
Υψηλή ποιότητα
Γρήγορο και ανθεκτικό
EASY DRAIN
Ειδικά ανεπτυγμένο και απευθυνόμενο σε μικρού ή μεσαίου μεγέθους διαλυτήρια, το EasyDrain της SEDA έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία.Η οικονομική και μηχανολογική πρόκληση, ήταν να βρεθεί μία λύση με προαιρετικό συνδυασμό καθαρότητας, αποτελεσματικότητας και χαμηλού κόστους.Με το EasyDrain της SEDA μπορούμε να επεξεργαζόμαστε 25-30 οχήματα τη μέρα. Η ευρεσιτεχνική τεχνολογία της SEDA,αναρροφά κατα 98% όλα τα υγρά,χωρίς την παραμικρή απώλεια.Το EasyDrain της SEDA λειτουργεί γρήγορα, τρυπάει τα ντεπόζιτα και αναρροφά τα καύσιμα και τα άλλα υγρά με ρυθμό έως 20 λίτρα το λεπτό.
 Είναι διαθέσιμες 3 εκδόσεις:

 

- SEDA-EasyDrain Basic

   Διατρητικό ρεζερβουάρ “Regular“ είναι φορητό και περιέχει ένα μπράτσο με διπλά χωνιά για τα λάδια, 4 αντλίες και αξεσουάρ. 

 - SEDA-EasyDrain Compact

  Διατρητικό ρεζερβουάρHEAVY DUTYσε μπράτσο στήριξης, ένα μπράτσο με διπλά χωνιά για τα λάδια, 4 αντλίες και αξεσουάρ.

 - SEDA-EasyDrain Simply

  Διατρητικό ρεζερβουάρ REGULAR, χειροκίνητο μπράτσο με ένα χωνί για τα λάδια, 3 αντλίες και ένα δοχείο υγρών φρένων.Στο Basic και στο Compact υπάρχουν οι ακόλουθοι δυο προαιρετικοί συνδυασμοί:

PD – Version: μια αντλία για βενζίνη και πετρέλαιο.

CS – Version: μια αντλία για υγρά ψυγείου και υγρά πλύσης παρμπρίζ.

Αυτά περιλαμβάνουν το διατρητικό της SEDA  είτε το Regular είτε το Heavy duty ,διαθέτουν 4 αντλίες για τα λάδια μηχανής και κάρτερ και υδραυλικό σύστημα καθαρισμού.Ενα δοχείο κενού και ειδικά εργαλεία  για την άντληση των  υγρών ψυγείου. Εξαρτήματα όπως γενικής πίεσης καπάκια, για τα υγρά φρένων και  του ψυγείου επιτρέποντας έτσι τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη απορρύπανση. (δεν περιλαμβάνονται στην απλή έκδοση)

Το απλό συνδυάζει τις εκδόσεις PD και το CS και δεν περιέχει επιπλέον εξαρτήματα.Με τη χειροκίνητη χρήση της αντλίας, θεωρείται μια ελκυστική εναλλακτική λύση στο φορητό μας σύστημα καθώς και για μικρότερα διαλυτήρια.

Το EasyDrain της SEDA  είναι ευέλικτο.Χρησιμοποιείται με διαφορετικά συστήματα στήριξης και προσαρμογής. Με απλή ανυψωτική ράμπα, διπλή ή  ψαλιδωτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ