Π.Α.Ε. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BACKHUS LT
16.30
ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΩΝ ΣΩΡΩΝ
ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΥΠΩΝ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΡΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΒΙΟ - ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

For english press the following link and you will be taken directly to the BACKHUS official website: http://www.backhus.com/index.php?id=60&L=1

 

ΦΟΡΗΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Ο υδραυλικά κινούμενος φορητός μεταφορέας μπορεί εύκολα να υψωθεί ή να χαμηλώσει είτε για να διευκολυνθεί η μεταφορά του είτε για να γίνεται πιο εύκολα η φόρτωση σε αυτό.

 

ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ - ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Δυνατές πλευρικές ταινίες μεταφοράς βοηθούν ώστε η σωροί να μετακινούνται πλευρικά κατα την διαδικασία. Το γεγονός οτι το ίδιο το μηχάνημα μετακινεί τους σωρούς μειώνει δραματικά το κόστος λειτουργίας και ακυρώνει οποιαδήποτε ανάγκη για περεταίρω εξοπλισμό.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (FLEECE WINDERS)

Η επικάλυψη των σωρών με δέρμα επισπεύδει την διαδικασία κομποστοποίησης συμβάλλοντας στη διατήρηση υψηλών θερμοκρασιών. Τα δέρματα βοηθούν επίσης στη διαχείρηση και μείωση των οσμών. Το δέρμα ξεδιπλώνεται κατα τη διαδικασία απο τις συσκευές επικάλυψης(διαχείριση των απο την καμπίνα).
 


ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ -ΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ

Είτε χρησιμοποιείται για να αυξηθεί η υγρασία, είτε για την εισαγωγή ουσιών, το σύστημα άρδευσης της BACKHUS σιγουρεύει οτι εισάγεται η απαραίτητη υγρασία στους σωρούς.

ΜΑΝΙΚΑ -ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το σύστημα BACKHUS με την μάνικα σιγουρεύει οτι η παροχή νερού στους σωρούς είναι συνεχής. Προς διευκόλυνση της διαδικασίας, το ξεδίπλωμα της μάνικας και η παροχή του νερού ρυθμίζονται με τη βοήθεια της απομακρυσμενης λειτουργίας(RADIO CONTROL).


ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

Η σκόνη και ο θόρυβος μειώνονται δραματικά με τη χρήση της περίφραξης η οποία μπορεί να προσδεθεί στο μηχάνημα. Η διαδικασία αυτή ενισχύεται απο το ψέκασμα νερού στους σωρούς.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΥΝΣΗ (ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ)

Ειδικά διαμορφωμένα ανθεκτικά εργαλεία, άκρως κατάλληλα σε περιπτώσεις που το προς κομποστοποίηση υλικό είναι λείο.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΥ - ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Το σύστημα ρύθμισης της ταχύτητας΄καθορίζει την ταχύτητα του κομποστοποιητή ανάλογα με την πυκνότητα που παρουσιάζει το προς επεξεργασία υλικό. Αποκαλούμε την εν λόγω ταχύτητα, "αναπαραγώγιμη ταχύτητα". Το χαρακτηριστικό αυτό περιλαμβάνεται σε όλα τα μηχανήματα Backhus Series 6.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BACKHUS

Το προαιρετικό αυτό χαρακτηριστικό παρακολουθεί συνεχώς και αδιαλείπτως της υδραυλικές ανάγκες του μηχανήματος, και παρέχει με ενέργεια την μηχανή αναλόγως. Έτσι εξασφαλίζοται μικρότερη κατανάλωση σε καύσιμα καθώς και λιγότεροι ρίποι.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ