Π.Α.Ε. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΕΟ CAN MASTER
ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ/METAL SHREDDERS
ΠΟΛΥΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ WAGNER
ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ SEDA
"ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" - ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ - ΠΡΕΣΣΟΨΑΛΙΔΑ - ΠΡΕΣΣΕΣ
ΚΟΣΚΙΝΑ/SCREENS
ΝΕΟ CAN MASTER

Ο κόσμος χρειάζεται αλουμίνιο!

TΟ ΝΕΟ CanMaster της STEINERT

Αποτελεσματικό, αξιόπιστο, χαμηλό κόστος

 

Ο κόσμος χρειάζεται αλουμίνιο.

Οι πηγές αλουμινίου παγκοσμίως είναι περιορισμένες  και οι τιμές των πρώτων υλών αυξάνoνται σταθερά.

Βλέποντας αυτή τη κατάσταση, η ανακύκλωση του αλουμινίου έχει γίνει μια προσοδοφόρα  επιχείρηση μέσα σε λίγα χρόνια.

Μια ανάγκη στην αγορά:  Ένας ειδικός διαχωριστής που να διαχωρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα το αλουμίνιο,                                                                 ειδικά το χονδρόκοκκο αλουμίνιο όπως στις κονσέρβες  από σύνθετα μη καθαρά συστατικά και κατά συνέπεια εξασφαλίζει                                                                    υψηλό και παράλληλα καθαρό τελικό προϊόν. Η ιδανική λύση: Can Master: ο καινούριος  Eddy Current  διαχωριστής της                                                         STEINERT.

 

Υψηλό κέρδος σε χαμηλό επίπεδο τιμής

Το CanMaster είναι η τελευταία δημιουργία της STEINERT.

 Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διαχωρίζει χονδρόκοκκο αλουμίνιο και είναι η τέλεια λύση για τη βέλτιστη αποκατάσταση                                                                       του αλουμινίου σε καλή τιμή. Τα ποικίλα πλεονεκτήματα που προσφέρονται με το CanMaster  μιλούν από μόνα τους.                                                                                                   Είτε είναι το αποδοτικό έκκεντρο σύστημα πόλων, ο ακριβής διαχωρισμός, η μέγιστη διάρκεια, η εύκολη συντήρηση,                                                                                  είτε η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου, θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε καλύτερη τιμή στην αγορά.

 

Το έκκεντρο  σύστημα πόλων. 

Ηδη  καθιερωμένο στη βιομηχανία διαχείρισης αποβλήτων σε ολόκληρο τον κόσμο και τώρα διαθέσιμο στο CanMaster  σε χαμηλή τιμή:                                                   Το έκκεντρο  σύστημα πόλων  της Steinert. Το σύστημα αυτό σταματά τα σιδηρούχα μέταλλα από το να διεισδύσουν στο κύριο τύμπανο                                                    δίνοντας στον ανακυκλωτή ένα τεράστιο πλεονέκτημα: εξαιρετικά λιγότερη φθορά στη ταινία μεταφοράς και στο τύμπανο.

Πείρα και εφαρμοσμένη μηχανική από τον leader  της τεχνολογίας  

Το CanMaster  της Steinert  υποστηρίζεται από τη τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη μηχανική ενός  πρωτοπόρου  στα συστήματα                                                    διαχωρισμού αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών. Η πείρα μας στη διαδικασία του διαχωρισμού χρονολογείται από το 1889.                                                           Ένας μεγάλος αριθμός από καινοτομίες, όπως  το έκκεντρo σύστημα πόλων μας για τους διαχωριστές μη σιδηρούχων μετάλλων,                                                                  το XSS σύστημα διαχωρισμού με  ακτίνες  Χ, το σύστημα διαχωρισμού  ISS και το μαγνητικό υβριδικό τύμπανο, μας οδήγησαν                                                                     στη πρώτη θέση στη βιομηχανία της τεχνολογίας διαχωρισμού παγκοσμίως.

   STEINERT    GREECE        Tηλ.210-2751853    Φαξ.210-6772917

 ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΡΟΙΟΝΤΑΒΙΟΑΕΡΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝΑΡΘΡΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ